Jóga edzés Budapest III. kerületében

Jóga edzés Budapest III. kerületében

Jóga edzés Budapest III. kerületében



A test, lélek és az elme lecsendesítésére és összhangjára törekvő mozgásforma, a stresszoldó jóga kiváló választás lehet annak, aki egy kis nyugalomra szeretne lelni a rohanó hétköznapokban. A Team Fitness jóga edzésén Budapest III. kerületében ezt meg is találhatod!

Jó a testnek, hiszen a testedzés felszabadító erejével kimozoghatod magadból a felgyülemlett feszültséget. Jó hatással van a lelkedre is: ellazít és segít megszabadulni a gondoktól. Egy stresszoldó jógaóra elcsendesíti az elmét, hiszen végig fókuszáltan kell végrehajtani a gyakorlatokat. Az órák három fő részből állnak össze: a fizikai gyakorlatokból, a légzésgyakorlatokból és a meditációból. A statikus és dinamikus elemek váltakozása megdolgoztatja az izmokat és egyben mentálisan kikapcsol, elősegíti a relaxációt. Remek választás, ha olyan mozgásformát keresel, ami egyszerre erősít és ellazít, rugalmasságot ad. Egy remek lehetőség, hogy kipróbáld magad valami újban! Ha még nem találtad meg az ideális helyet a jógaórára Budapesten, akkor gyere el hozzánk!

Mire van szükséged, ha részt akarsz venni egy jóga órán?

Semmilyen különösebb felszerelés nem szükséges, ha még kezdő vagy, elég, ha jókedvet és a mozgás szeretetét hozod magaddal! Alapvetően a cél, hogy jól érezd magadat, így ajánlott a kényelmes, sportos ruházat. Lehet bő vagy akár szűkebb fazonú is, a lényeg, hogy könnyen mozogj benne, és fel tudd venni az egyes testhelyzeteket. A jógához sokszor inkább mezítláb ajánlatos lenni, mert sok póz esetén, amit akár percekig is kitartunk, megcsúszhat az ember lába zokniban. Ha mindenképpen szeretnél zoknit húzni, akkor érdemes beszerezned egy speciális jóga zoknit, amely csúszásgátló talppal van ellátva. Nem elvárás, hogy hozz magaddal felszerelést, hiszen nálunk mindent megtalálsz! Ha mégis arra vágynál, hogy saját eszközzel dolgozz, annak sincs akadálya természetesen. Az órákon a leginkább alapvetőnek tekinthető eszköz, amivel találkozhatsz, az a jóga szőnyeg. Rajta végezzük el az egyes gyakorlatok kivitelezését vagy a meditálást. Ezen kívül még erősítő gumiszalag vagy izomlazító jóga henger kerülhet a résztvevők keze ügyébe.

Az óra látogatásához semmilyen előzetes tudás nem szükséges: nemre, korra, edzettségi szintre való tekintet nélkül, mindenkit sok szeretettel várunk! Próbáld ki te is óráinkat: hatha és gerinc jóga Budapesten, az Aquincum városrészben, a Team Fitness ezdőteremben!