Hírek

személyi edzés 3. kerület

Érd el a céljaidat személyi edzéssel a 3. kerületben!


Változtass, légy elégedett! Jelentkezz személyi edzésre a 3. kerületbe! Nem vagy megelégedve a jelenlegi alakoddal? Szeretnél a felesleges kilóktól megszabadulni, vagy erősítenél? Vegyél részt személyi edzésünkön a 3. kerületben! Ha igazán fontos az egészséged, nem feledkezel meg a rendszeres mozgásról. A helyes táplálkozás, és a nyugodt pihenés mellett nem maradhat el a sportolás sem. A sok munka, és a rengeteg egyéb elintéznivaló mellett vannak, akik nem fordítanak időt a mozgásra, ami miatt folyamatosan problémákkal küzdenek. Ha Te is közéjük tartozol, és szeretnél a jelenlegi állapoton változtatni, vagy megelőznéd ezt az előnytelen helyzetet, akkor érdemes személyi edzésre a 3. kerületben jelentkezned.

Tovább
Aerobic a 3. kerületben

Aerobic a 3. kerületben, ha eredményes és örömteli edzésekre vágysz


Az az idei célkitűzésed, hogy megtalálod a Számodra megfelelő mozgásformát, amit hosszú távon szívesen csinálsz majd? Nem indítják be a fantáziádat a legújabb edzéstípusok, inkább a jól bevált, klasszikus sportágak egyike lenne igazán Neked való? Ha a fejlődés és a jó hangulat is prioritást élvez Nálad, könnyen lehet, hogy az aerobic lesz az igazi, máris mutatjuk, miért gondoljuk így!

Tovább
3. kerületi konditermünk Téged is támogat a személyes fejlődésben

3. kerületi konditermünk Téged is támogat a személyes fejlődésben


Szeretnél megszabadulni néhány kilótól, de elveszettnek érzed magad a kondigépek, csoportos órák és személyi edzések Bermuda-háromszögében? Ne aggódj, ez teljesen normális, senki sem látja át az összes lehetőséget, amíg bele nem ássa magát egy kicsit a témába, hiszen ma már tényleg rengeteg alternatívából lehet válogatni!

Tovább
Konditerem Óbudán, de melyik?

Konditerem Óbudán, de melyik?


Elhatároztad, hogy teszel egy lépést az egészségesebb életmódért, a fittebb és magabiztosabb megjelenésért? Érdekelne egy konditerem Óbudán, de bizonytalannak érzed magad, hogy melyik lenne a Neked való hely?

Tovább
TRX edzés

Minden, amit a TRX edzésekről tudni érdemes


Te el tudod képzelni, hogy egy olyan sporteszközt használj az edzésekhez, ami egy ejtőernyős hevederből és egy ju-jitsu övből áll? Nos, Randy Hetrick megtette, és nem azért, mert valami extrémre vágyott, egész egyszerűen a leleményessége vezette, amiért hálásak lehetünk neki, hiszen ez hívta életre napjaink egyik legnépszerűbb edzésformáját. A TRX Budapesten, a mi edzőtermünkben is favoritnak számít, ám mielőtt közelebbről megvizsgálnánk, hogy pontosan milyen edzésformáról van szó és miben rejlik a hatékonysága, nézzük, honnan indult el hódító útjára!

Tovább
Funkcionális köredzés: változatosság és hatékonyság

Funkcionális köredzés: változatosság és hatékonyság


Sokan már gyerekkorukban megtapasztalják a sportolás áldásos hatásait, mások felnőttként tudatosítják a jelentőségét, de előbb vagy utóbb, mindenki rájön, hogy a rendszeres testmozgás az egészség megőrzésének egyik alappillére. Egy dolog azonban tudni, és egy másik dolog csinálni, ráadásul ahogy az már csak lenni szokott, elkezdeni a legnehezebb, és nem csak azért, mert ki kell alakítani a rutint. Sokan már egy lépéssel azelőtt megrekednek, hogy elkezdenének edzeni, egészen egyszerűen azért, mert a rengeteg különféle mozgásformából nem tudják kiválasztani a számukra megfelelőt. Azoknak, akik ellenségnek érzik a monotonitást és szinte mindenből szeretnének egy kis ízelítőt kapni, a funkcionális köredzést ajánljuk.

Tovább
Sportolj, „Kondizz” edzőteremben!

Sportolj, „Kondizz” edzőteremben!


A napi sportolás, „kondizás” a Te hétköznapjaid része is lehet, ha komolyan gondolod! Vásárolj bérletet óbudai konditermünkbe, ami sokkal több mint egy egyszerű fitness terem, és válj tudatosabbá a sportban!

Tovább