Hírek

alakformálás

Miért válaszd az alakformálást és hogyan csináld okosan?


Az alakformálásban rengeteg lehetőség rejlik, ezeket szeretnénk most megmutatni Neked! Szeretnéd formásabbnak látni Magad a tükörben, de nem tudod, milyen edzést válassz? A válasz egyszerű: alakformálást. Ez a mozgásforma nem csak a súlycsökkentésben, hanem az izomtónus javításában, az állóképesség növelésében és a testtartás korrigálásában is segít. Az alábbiakban bemutatjuk, miért is olyan népszerű és milyen eredményeket ígér az alakformálás, valamint adunk néhány tippet különböző szinten állóknak. Vágjunk is bele!

Tovább
fitness Budapest

Így érd el a céljaidat fitnessel Budapesten


A fitness Budapesten Számodra is szuper választás, hogy az idei év aktívabban teljen. Hoztunk egy kis segítséget, hogyan érdemes haladnod a fitness útján! Az új év mindig jó alkalom arra, hogy új célokat tűzzünk ki. A rendszeres edzés nem csak a testünket, hanem a lelkünket is jótékonyan befolyásolja, segítve a stressz leküzdését, az önbizalom növelését, és persze az egészség megőrzésében is fontos szerepet játszik. A fitness pedig tökéletes választás, ha az idei év célkitűzése a rendszeres mozgás, hisz bármilyen edzettségi szinthez alkalmas és mindig tud újat mutatni. Ha Neked is szimpatikus, tarts velünk!

Tovább
személyi edzés 3. kerület

Érd el a céljaidat személyi edzéssel a 3. kerületben!


Változtass, légy elégedett! Jelentkezz személyi edzésre a 3. kerületbe! Nem vagy megelégedve a jelenlegi alakoddal? Szeretnél a felesleges kilóktól megszabadulni, vagy erősítenél? Vegyél részt személyi edzésünkön a 3. kerületben! Ha igazán fontos az egészséged, nem feledkezel meg a rendszeres mozgásról. A helyes táplálkozás, és a nyugodt pihenés mellett nem maradhat el a sportolás sem. A sok munka, és a rengeteg egyéb elintéznivaló mellett vannak, akik nem fordítanak időt a mozgásra, ami miatt folyamatosan problémákkal küzdenek. Ha Te is közéjük tartozol, és szeretnél a jelenlegi állapoton változtatni, vagy megelőznéd ezt az előnytelen helyzetet, akkor érdemes személyi edzésre a 3. kerületben jelentkezned.

Tovább
Aerobic a 3. kerületben

Aerobic a 3. kerületben, ha eredményes és örömteli edzésekre vágysz


Az az idei célkitűzésed, hogy megtalálod a Számodra megfelelő mozgásformát, amit hosszú távon szívesen csinálsz majd? Nem indítják be a fantáziádat a legújabb edzéstípusok, inkább a jól bevált, klasszikus sportágak egyike lenne igazán Neked való? Ha a fejlődés és a jó hangulat is prioritást élvez Nálad, könnyen lehet, hogy az aerobic lesz az igazi, máris mutatjuk, miért gondoljuk így!

Tovább
3. kerületi konditermünk Téged is támogat a személyes fejlődésben

3. kerületi konditermünk Téged is támogat a személyes fejlődésben


Szeretnél megszabadulni néhány kilótól, de elveszettnek érzed magad a kondigépek, csoportos órák és személyi edzések Bermuda-háromszögében? Ne aggódj, ez teljesen normális, senki sem látja át az összes lehetőséget, amíg bele nem ássa magát egy kicsit a témába, hiszen ma már tényleg rengeteg alternatívából lehet válogatni!

Tovább
Konditerem Óbudán, de melyik?

Konditerem Óbudán, de melyik?


Elhatároztad, hogy teszel egy lépést az egészségesebb életmódért, a fittebb és magabiztosabb megjelenésért? Érdekelne egy konditerem Óbudán, de bizonytalannak érzed magad, hogy melyik lenne a Neked való hely?

Tovább
TRX edzés

Minden, amit a TRX edzésekről tudni érdemes


Te el tudod képzelni, hogy egy olyan sporteszközt használj az edzésekhez, ami egy ejtőernyős hevederből és egy ju-jitsu övből áll? Nos, Randy Hetrick megtette, és nem azért, mert valami extrémre vágyott, egész egyszerűen a leleményessége vezette, amiért hálásak lehetünk neki, hiszen ez hívta életre napjaink egyik legnépszerűbb edzésformáját. A TRX Budapesten, a mi edzőtermünkben is favoritnak számít, ám mielőtt közelebbről megvizsgálnánk, hogy pontosan milyen edzésformáról van szó és miben rejlik a hatékonysága, nézzük, honnan indult el hódító útjára!

Tovább
Funkcionális köredzés: változatosság és hatékonyság

Funkcionális köredzés: változatosság és hatékonyság


Sokan már gyerekkorukban megtapasztalják a sportolás áldásos hatásait, mások felnőttként tudatosítják a jelentőségét, de előbb vagy utóbb, mindenki rájön, hogy a rendszeres testmozgás az egészség megőrzésének egyik alappillére. Egy dolog azonban tudni, és egy másik dolog csinálni, ráadásul ahogy az már csak lenni szokott, elkezdeni a legnehezebb, és nem csak azért, mert ki kell alakítani a rutint. Sokan már egy lépéssel azelőtt megrekednek, hogy elkezdenének edzeni, egészen egyszerűen azért, mert a rengeteg különféle mozgásformából nem tudják kiválasztani a számukra megfelelőt. Azoknak, akik ellenségnek érzik a monotonitást és szinte mindenből szeretnének egy kis ízelítőt kapni, a funkcionális köredzést ajánljuk.

Tovább
Sportolj, „Kondizz” edzőteremben!

Sportolj, „Kondizz” edzőteremben!


A napi sportolás, „kondizás” a Te hétköznapjaid része is lehet, ha komolyan gondolod! Vásárolj bérletet óbudai konditermünkbe, ami sokkal több mint egy egyszerű fitness terem, és válj tudatosabbá a sportban!

Tovább