Team Fitness Sport és Szabadőközpont Óbudán, a Csillag Centerben

Team Fitness Sport és Szabadőközpont Óbudán, a Csillag Centerben

Team Fitness Sport és Szabadőközpont Óbudán, a Csillag Centerben


A legnagyobb sport és szabadidő központ Óbudán, edzés és wellness lehetőségekkel egyaránt a Team Fitness! Edzőtermünk a Csillag Centerben található, ahol a parkolás ingyenes vendégeink számára. Egyéni és csoportos óráink közt, mint a zsírégető edzések, aerobic, step, Crossfit, köredzés, Jóga, bodyArt, Walkenergie, TRX, zumba és pilates biztosan találsz olyan mozgásformát, amit keresel.


Gépparkunkban 62 kondi és 34 kardió gép található a szakma vezető márkáival, mint a MATRIX USA, Life Fitness és a Nautilus.

A Team Fitness egyszerre wellness, szabadidő központ és konditerem Óbudán, ahol a személyi és csoportos edzési lehetőségek mellett Keleti Andi tánciskoláját is megtalálod.

Szoláriumunk 3 hónapos bérlet mellett 50% kedvezményes használati lehetőséget biztosít. Ezenkívül finn és infra szaunát is találsz nálunk, ami használható kombinált bérleteinkkel.

 Az egyéb szolgáltatások, mint az internethasználat és az értékmegőrzőnk mind díjmentesek. A legnagyobb értéked, a gyermeked miatt pedig szintén nem kell aggódnod az edzések alatt, hiszen folyamatos felügyelet mellett hagyhatod a Csillagvár Játszóház gyermekmegőrzőjében. Hét éves kor felett gyerek kangoo és gyerek jóga edzésekkel várjuk a kicsiket. Szemléletünkben a család is fontos szerepet kap, ezért tűztük ki célunknak egy olyan hely kialakítását, ahol mindenki jól érezheti magát. 2018-ban elnyertük Az Év Családbarát Fitness Terme díjat.

Akár erősíteni szeretnél vagy jó társaságban formálni az alakod, a Team Fitness szakképzett oktatói segítségedre vannak, hogy minden kitűzött célod elérd. Csoportos és személyre szabott edzéseinkkel kihozhatod magadból a legtöbbet, Keleti Andi társastánc csoportjaiban felpezsdülhetsz, wellness részlegünk méregtelenítő szaunáiban pedig jól esik majd a pihenés. Szeretettel várunk a Team Fitness Sport és Szabadidő központjában!