Csapattag bemutatása

Kis Zsuzsanna

személyi edző és csoportos óra oktató

Szinergia Üzleti Szakképző Iskola – Fitness-wellness instruktor
Szinergia Üzleti Szakképző Iskola – Személyi edző
Almásy Mozgásakadémia – Preventív gerincedző
Dinamik S.E. - Dinamik Gyermek Aerobik Oktató
Szinergia Üzleti Szakképző Iskola – Step Instructor
Szinergia Üzleti Szakképző Iskola – Drum & Ball Instructor

„A mozgás egy válaszható út, a jobb életminőségért.”

Kis Zsuzsanna vagyok, személyi edző, preventív gerincedző, gyerek aerobic fitness oktató, fitness-wellness instruktor.

A mozgás az egyik nagy szerelmem, immár 18 éve vagyunk kapcsolatban. A hosszú idő alatt több mozgásformát kipróbáltam, kezdtem a tánc különböző irányzataival, ahol betekintést nyerhettem a versenyzés világába itthon és külföldön is. Majd jött a kenuzás, a thai boksz, a kondi termi edzés és a különböző csoportos órák. Hosszú kapcsolatunk titka a kitartó munka, az akaraterő és az elszántság. Ennyi év után bátran merem kijelenteni, hogy a mozgás ad, mindig csak ad.
Kitartóvá, magabiztossá tesz, céltudatos leszel, megtanít küzdeni, energikus leszel, könnyebben fogsz átlendülni a napi nehézségeken, jobb lesz a közérzeted, az egészségi állapotod és az edzettségi szinted. Tónusosabb, fittebb leszel, és ne feledkezzünk meg a mozgás hatására felszabaduló boldogsághormonokról sem, amitől úgy érzed, nincs lehetetlen, bármilyen akadályt képes vagy legyőzni (és ez így is van).

Ha Te is szeretnél részese lenni és megtapasztalni a mozgás örömét, keress bátran!
Edzéseim személyre szabottak. A mozgásprogramot a kitűzött célnak megfelelően állítom össze, figyelembe véve a vendég fizikai és egészségügyi állapotát. Nálam alapelv a prevenció, egy edzésen sem maradhat el a bemelegítés és a nyújtás, hiszen ez elengedhetetlen a folyamatos fejlődéshez. Preventív gerincedzőként nagy figyelmet fordítok a mély izmok megerősítésére, core stabilizációra, hát fájdalmak megelőzésére és a már kialakult problémák kezelésére. Éppen ezért az edzéseken saját testsúlyos gyakorlatok, gépek, súlyzók mellett gyakran használok instabil alátámasztást nyújtó eszközöket. A változatosság híve vagyok, nálam nem lesz két egyforma edzésed.