Csapattag bemutatása

Szűcs Artúr

személyi edző

Személyi edző

Fitness Akadémia - Testépítő edző

"A motivációt te hozod, a következetességet én adom!"

Szűcs Artúr vagyok, közel 10 éves személyedzői múlttal, sportos és egészséges életmódú szakmai hozzáértéssel. Tapasztalataim alapján arra jutottam, hogy mindenkiben megfogalmazódik egyszer a kérdés, hogy mi lehet az, ami hátráltatja abban, hogy neki vágjon egy új életmódnak, merjen célokat kitűzni és tenni azok megvalósításáért.

- Szeretnél fitten és sportosan élni, de nem tudod, hogy is kezdj hozzá?
- Elfoglalt vagy és kevés időd van arra, hogy mozogj valamit, ami eredményes lehetne számodra?
- Sportolsz már évek óta rendszeresen, de szeretnél jobban, eredményesebben fejlődni?
- Sportsérüléssel rendelkezel vagy bármilyen egyéb egészségügyi problémával küzdesz, ami csak egy kis segítséget kíván, hogy teljes legyen az életed, hogy új életformád lehessen?
- Nem találod a helyed semelyik sportágban sem, inkább olyan edzést szeretnél, ami csak neked kifejezetten személyre szabott, akár még rehabilitációs jellegű is és mégis ugyanúgy pozitív fejlődést eredményez?


Ha valamelyik kérdésnél magadra ismertél, akkor nem kell mást tenned mint bizalommal fordulni hozzám; együtt megvalósítjuk a céljaidat, kialakítunk neked egy megfelelő étrendet, segítek neked a nehézségeken átlendülve végre egy egészséges és sportos életstílust elkezdened illetve folytatnod.