Fitness

A TeamFitness III. kerületi központjában a “Szentendrei úton”, a Csillag Center (volt Csillagvár) Üzletközpont I. emeletén található Óbuda legnagyobb aerobic fitness és táncterme. 2200 m2-es központjukban a világ egyik vezető márkájának, a Lifefitness gyárnak az erősítő és Matrix USA cardio gépei állnak vendégeik rendelkezésére. tel: +36-1-250-86-40

Erősítésre és nyújtásra 58 db kondicionáló, cardio edzésre 32 db gép vehető igénybe. Wellness részlegükön egy infra és egy finn szauna található. További ingyenesen igénybe vehető extra szolgáltatásaik közé tartozik az értékmegőrző, a Wi-Fi, illetve a gyermekmegőrző, kedvezményes díja 500.- Ft edzés ideje alatt 1,5 óra időtartamra.

A több mint 25 féle csoportos óratípus közül biztosan megtalálod azt, ami számodra a legnagyobb örömet és legtöbb élményt nyújtja. Használd ki a csoportban edzés motiváló erejét, szórakoztató mivoltát.

Szeretnél kicsit formába lendülni, de nincs ki vigyázzon gyermekedre? Várják a kisgyermekes szülők csemetéit, tágas játszóházukban, ahol minden adott az önfeledt játékhoz. Itt minden gyermek megtalálja kedvencét, amíg a szülő nyugodtan edzhet!