Hot iron

A hot iron edzés, egy egyedülálló, magával ragadó mozgásforma, amit egyszer mindenképpen érdemes kipróbálni! Átmentet képvisel a személyi edzés és a csoportos órák között, hiszen csoportosan végezzük, mégis teljesen személyre szabhatóan végezhetőek a gyakorlatok. Nagyon hatékony és dinamikus súlyzós edzés, ahol a folyamatos fejlődés a kezdőktől a haladókig mindenki számára garantált.

Egy szisztematikusan összerakott óra, ahol tervszerűen követik egymást a gyakorlatok: minden főbb izomcsoportra dolgozunk. Az edzés folyamán egy egyszerű súlyzórúddal kezdünk dolgozni, amire a későbbiekben felkerülnek a különböző nagyságú tárcsák. A gyakorlatokat közösen végezzük zenére, de mindenki annyi súllyal dolgozik, ami számára megfelelő. Izomépítésre és zsírégetésre is egyaránt megfelelő választás a hot iron edzés. Az eredmény pedig magáért beszél: szálkás test, tónusos izmok várnak ránk.

A hot iron edzés a nehezebb óratípusok közé tartozik, mindazonáltal bárki számára alkalmas lehet sokoldalúságának köszönhetően. Sok szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Hot iron oktatóink