SMR henger masszázs

Az SMR henger masszázs egy különleges óratípus, amivel kiegészítheted az alap edzéstervedet. Profi oktatóink segítségével tanulhatod meg az SMR henger helyes használatát, és hozhatod ki magadból a legtöbbet.

Mi is pontosan az SMR henger?

A rövidítés az angol Self-Myofascial Release kifejezésből áll, ami a magunkon végzett izompólya vagy kötőszövet lazítást jelent. Maga a henger használható bemelegítésre, nyújtásra és izomlazításra egyaránt. Az óra során a hengerrel dolgozunk: a talajon, teljes testsúllyal rádőlve végigmasszírozzuk az érzékeny területeket, vagy helyileg az adott testrészen gurítjuk végig azt.

Miért jó nekem az SMR henger masszázs?

Bármilyen intenzitású mozgás elvégzéséhez ajánlott, hiszen hatékonyan fellazítja a letapadt izmokat és kötőszöveteket. Segítségével lazább és képlékenyebb izmokat kapunk, továbbá sokkal gyorsabb regenerálódási idő érhető el. Kiválóan alkalmas a felgyülemlett feszültség levezetésére és stresszoldásra. A henger használata eleinte fájdalmas lehet, de idővel izmaink hozzászoknak és egyre kevésbé lesz zavaró a kellemetlen érzés.