Zsírégető, Alakformáló

A Team Fitness terem órája alapos bemelegítéssel indul, majd egy keringésfokozó blokkal készíti fel a szervezetet a további gyakorlatokra. Az egyszerűen követhető, koreográfia nélkül felépített edzés egyik célja, hogy minél több izmot használjunk egyszerre. A helyenként magas intenzitású gyakorlatok alkalmazásával felgyorsítjuk az anyagcserét, ezáltal növelve a zsírégetés eredményességét. Érdemes rendszeresen végezni, hiszen az izomépítés mellett fontos a keringési rendszerünk fejlesztése is.

ALAKFORMÁLÓ

Az óra magába foglalja azokat az erõ-állóképességet fejlesztõ gyakorlatokat, melyekkel a teljes test átmozgatása valósítható meg. Bemelegítéssel indul, ezt követően jön a különböző izomcsoportok dolgoztatása. Ezen gyakorlatok végrehajtásához segédeszközöket is használunk: a gymstick, a gumikötél, a soft-ball, a fit-ball. Az órát strechinggel fejezzük be.

 

ZSÍRÉGETŐ

A 40-50 perc közepes intenzitású mozgással érjük el az órán a zsírégtést, a zsírszövetek csökkenését. Az óra gyakorlatanyaga lépéseket, lépéskombinációkat, közepes intenzitású alap koreográfiát és erõsítõ gyakorlatokat is tartalmaz. A gyakorlatokhoz használt eszközök a step, a core-board, az x-co, a flexi-bar, a gumikötél, a soft-ball.