Crossfit Terem

Ezen a Csoportos edzésen a Team Fitness,  nem a hagyományos CrossFit gyakorlatokat használja, inkább egy mindenki által követhető jól felépített köredzést alakítottunk ki.
Ez az edzés forma egy magas intenzitású erő-állóképesség fejlesztő gyakorlatok keveréke, melyet könnyű követni, kiváló edzést nyújt, melynek célja az állóképesség javítása és az izomépítés.

Több mint 25 állomás jelent egy „kört” amely az előírt gyakorlat elvégzését jelenti adott időre végrehajtva! Egy kőr végeztével újrakezdik a vendégek a gyakorlatokat, így a változatosság garantált.

Kortól, nemtől függetlenül ajánljuk azoknak akik egy változatos, minden izomcsoportra kiterjedő egészségmegőrző mozgást szeretnének végezni. Érdeklődj most akár telefonon +36-1-250-86-40

 

Crossfit Budapesten az állóképesség növeléséért! 

Crossfit BudapestCrossfit Budapesten az állóképesség növeléséért! Hozd ki a legjobbat magadból, mozgasd meg minden egyes izomcsoportodat, várunk szeretettel!

Egyesek szinte folyamatosan a kihívásokat keresik a sportban, hiszen a fő céljuk ezzel az, hogy növeljék az állóképességüket. Szeretnék, ha minden egyes edzéssel közelebb kerülnének a céljaikhoz, emellett fontos számukra, hogy az elméjüket is fejlesszék, hiszen a kihívások leküzdéséhez nem csupán megfelelő fizikumra, hanem akaraterőre is szükség van. Amennyiben Te is kedveled az izgalmas kalandokat, szeretnéd megmozgatni az egész tested, és megismernél olyan embereket, akik hozzád hasonlóan szintén magas célokat tűztek ki, gyere el Budapesten crossfit edzéseinkre!

Budapesten crossfit edzéseink tökéletesen megfelelnek az elvárásaidnak. A foglalkozásokon lehetőséged van kihozni magadból a legjobbat, végre hatékony módszerrel növelheted az állóképességedet. Ha régóta keresel hasznos kikapcsolódási lehetőséget, fejlesztenéd a tested, izmot építenél, nem lehet kérdés, hogy részt vegyél Budapesten a crossfit edzéseinken. A csoportos programokon kiváló közösségek alakulnak ki, ahol a résztvevők egymást is motiválhatják, biztathatják. Ez a környezet csak további lendületet adhat a célok eléréséhez. Budapesten a crossfit igazán változatos, izgalmas, egy percig nem lehet unatkozni az órákon. Termünk felszerelt, modern, ahol igazi felüdülés lehet egy-egy edzés. A foglalkozások során rengeteget tanulhatsz magadról is, az akaraterőre itt mindenképp szükség lesz.

Várunk szeretettel Budapesten a crossfit edzéseken, ahol végre elérheted a céljaidat, növelheted az állóképességed! Weboldalunkon bővebb információkat is találhatsz edzőtermünkről. Könnyedén megközelíthető helyen találsz bennünket, egy stresszes munkanap után is bátran betérhetsz hozzánk. Többféle szolgáltatással várjuk a sportolni vágyókat, nálunk több mindent kipróbálhatsz. Ha kérdéseid lennének, fordulj hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.